Hijab Starch Spray, Pengeras Awning Tudung - 100ml

RM 8.00

Kuantiti
49 masih ada
Penghantaran
Jnt

Shop Details

Product details

Maklumat Produk

  • Hijab Spray _ Pengeras Tudung Awning Cantik 100ml Membantu selesaikan masalah 👇👇👇 🔉Awning tudung rosak/kemek 🔉Tudung bawal (maintain elok,tak perlu tiup2 fuh!!fuh!!) 🔉Tudung licin/lembik (boleh bentuk dengan mudah) 🔉Tudung sekolah yang renyuk/kedut 🔉Shawl melekap di dahi 🔉Kolar baju yang dah lembik/patah.. 🔉Baju yg susah nk hilangkan kedut Cara guna spray pengeras tudung awning starch : 1 - Hanya Goncang 2 - Spray 3 - Iron.. Additional info : 1) Spray ni untuk kegunaan apa ya? Hijab Starch Spray ini boleh mencantikkan ,mengeraskan, dan membentuk awning tudung yg lembik menjadi kemas dan tak kedut. Bukan tu je, produk ni jiga boleh disembur pada kolar baju kemeja dan seluar untuk mendapatkan side tepi yg kemas dan kurang kedut 2) Betul ke Awning cantik ni boleh buat kain menjadi rosak? Tak. Sebab Awning cantik ni diperbuat daripada kanji larut dan air tiada bahan kimia yang berbahaya. Ia akan melarut dalam air dan boleh dibasuh 3)Macam mana nak guna Hijab Spray ni? SEMBUR ➡ IRON ➡ BENTUK (Jangan sembur sikit sangat dan jangan sembur terlalu banyak. Sembur 45 darjah sampai lembab dan terus iron dengan suhu sederhana) 4) Jenis2 material yg digunakan? Semua jenis material kain tudung sesuai digunakan 5) Berapa kuantiti isipadu ni? 30ml, 100ml, dan 250ml boleh tahan antara 2-4 bulan bergantung kepada penggunaan

Product Rating

Maklumat Komen

Tiada